Volg Ons Op:

Meetme

9,0
Meetme
Ervaringen : 1    

Hou je van een casual aanpak om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is Meetme de ideale hangout! Meetme hanteert een hele andere aanpak dan de reguliere datingsites. Dit resulteert in afwisseling en vaak in tevreden mensen! De slogan luidt dan ook ”ontmoet nieuwe mensen door online spelletjes en apps”.

Deze gebruiksvriendelijke hangout is heel erg overzichtelijk en geeft je de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Dit kunnen mensen zijn die zowel voor liefde, relatie als voor vriendschap bij elkaar kunnen komen. Waarbij dit platform erg amuserend is, maken er ook nog erg veel mensen gebruik van! Uitermate geschikt om jouw partner te kunnen ontmoeten. Aanmelden is gemakkelijk, Meetme maakt het namelijk mogelijk om naast je reguliere e-mail adres, ook via Facebook aan te melden. Daarnaast heeft Meetme nog een aantal voordelen:

 • Alleen basis informatie nodig
 • Personaliseren van je profiel d.m.v stickers, layouts etc.
 • Het zien van mensen in je omgeving
 •  Op een leuke manier in contact komen door het spelen van online spelletjes

Ben jij degene die niet onder een bepaalde druk snel iemand wil vinden? Dan is dit de ultieme mogelijkheid! Kortom deze leuke hangout is geschikt voor jong en oud (LET OP v.a 18+) waarbij iedereen plezier heeft in het vinden van een nieuw contact.

GRATIS AANMELDEN
4.5/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

 1. Marjan
  20 augustus 2018

  Erg leuke ”dating”site om nieuwe mensen te leren kennen! Ik ben lang bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe vriend op een normale manier zonder verplichtingen.

  Echt leuk om dan gewoon dit te kunnen doen via deze online spelletjes! Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar iemand waarbij je niet gelijk de erotische kant op gestuurd wordt.

  Leuk! Bedankt!

Meetme scoort een : 9,0
Klantenbeoordeling: