Over Maatjemeer-match

Laatste update : 14 april 2022 door

Volslanke singles vinden hun eigen platform waar ze een online date kunnen vinden op MaatjeMeer-Match.nl. Een datingwebsite waar het uiterlijk minder van belang is en waar mensen die zich aanmelden een maatje meer hebben of daar op vallen. MaatjeMeer Match is met gemiddeld 45 nieuwe leden per dag een van snelst groeiende datingwebsites voor dikke mensen.

Meer dan 40% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht of obesitas. Vaak hebben ze daardoor ook meer moeite met bewegen. Via een dating site als MaatjeMeer Match kunnen zij toch een leuke date en hun nieuwe liefde vinden. Het gaat niet alleen om het gewicht, maar andere leden hebben vaak ook geen standaard lichaam.

Er zijn omtrent het uiterlijk weinig taboes en mensen zoeken een relatie op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is MaatjeMeer Match ook erg geliefd onder de leden. Je kunt je ook gratis aanmelden, een profiel aanmaken en vervolgens de andere profielen bekijken. Je kunt van de andere leden het profiel en de hoofdfoto’s zien.

Jouw profiel wordt vervolgens op alle sites van Safe Dating Networks getoond en jij ziet zelf ook de profielen van leden die zich ergens anders hebben aangemeld. Je krijgt dus veel meer profielen te zien en de kans dat je jouw nieuwe liefde vindt begint dus meteen. Via je eigen anonieme postbus kun jij je contacten op een veilige manier onderhouden.

Name of Reviewed Item: Maatje meer match Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Maatje-meer-match.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Maatjemeer-match

Plaats een beoordeling bij Maatjemeer-match

Maatjemeer match
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.4/10

Deel jouw ervaring over Maatjemeer-match

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Maatjemeer-match scoort een : 7.4
Klantenbeoordeling: