Over HappyPancake

Laatste update : 15 januari 2019 door Elise

Happy Pancake is een datingsite voor mannen en vrouwen die zonder al te veel poespas willen daten. Happy Pancake is er trots op een datingsite te zijn waar je niet hoeft te betalen en die honderd procent gratis is. Er is een speciaal team dat de profielen bekijkt, want veiligheid staat wel ook voorop bij deze datingsite.

De datingsite heeft een uitgebreide filteroptie wat het nog makkelijker maakt om de perfecte match te vinden. Hoe meer informatie jij in je profiel hebt staan, des te sneller zul jij ook jouw ideale partner vinden. Happy Pancake is overal te bereiken via de app die je kunt downloaden in de App Store of in de Google Play Store.

Happy Pancake komt oorspronkelijk uit Zweden en Finland en is daar nog steeds de nummer 1 datingsite. Sinds 2007 brengen ze hier al mannen en vrouwen bij elkaar. Nu is het tijd om in Nederland hetzelfde te doen voor de singles. Een ervaren klantenservice, in het Nederlands natuurlijk, staat je bij en helpt je om jouw date te vinden.

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom ongeacht welke geaardheid je hebt. Het streven is om de site gratis te houden en de leden toch te kunnen helpen hun nieuwe liefde te vinden. Veiligheid staat daarbij voorop. Ook vraagt Happy Pancake jouw hulp. Als je iets ziet wat niet klopt, meld dit dan meteen aan het beheer.

Klantenbeoordelingen HappyPancake

Plaats een beoordeling bij HappyPancake

Happy Pancake
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
13.8/10

Deel jouw ervaring over HappyPancake

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
HappyPancake scoort een : 13.8
Klantenbeoordeling: