Over HappyPancake

Laatste update : 14 april 2022 door

Happy Pancake is een datingsite voor mannen en vrouwen die zonder al te veel poespas willen daten. Happy Pancake is er trots op een datingsite te zijn waar je niet hoeft te betalen en die honderd procent gratis is. Er is een speciaal team dat de profielen bekijkt, want veiligheid staat wel ook voorop bij deze datingsite.

De datingsite heeft een uitgebreide filteroptie wat het nog makkelijker maakt om de perfecte match te vinden. Hoe meer informatie jij in je profiel hebt staan, des te sneller zul jij ook jouw ideale partner vinden. Happy Pancake is overal te bereiken via de app die je kunt downloaden in de App Store of in de Google Play Store.

Happy Pancake komt oorspronkelijk uit Zweden en Finland en is daar nog steeds de nummer 1 datingsite. Sinds 2007 brengen ze hier al mannen en vrouwen bij elkaar. Nu is het tijd om in Nederland hetzelfde te doen voor de singles. Een ervaren klantenservice, in het Nederlands natuurlijk, staat je bij en helpt je om jouw date te vinden.

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom ongeacht welke geaardheid je hebt. Het streven is om de site gratis te houden en de leden toch te kunnen helpen hun nieuwe liefde te vinden. Veiligheid staat daarbij voorop. Ook vraagt Happy Pancake jouw hulp. Als je iets ziet wat niet klopt, meld dit dan meteen aan het beheer.

Name of Reviewed Item: Happy pancake Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/happypancake.png Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen HappyPancake

Plaats een beoordeling bij HappyPancake

Happy Pancake
Service
7.71
Prijs
7.71
Leden
7.71
Functionaliteiten
7.71
Expert:
7.5/10

Deel jouw ervaring over HappyPancake

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Martin

19 December 2019
Totaal:
Ik een beetje rust maar goede sex
Man

Bas

15 August 2018
Totaal:
Eindelijk eens een datingsite die echt 100% gratis is. Heb me hier direct aangemeld. Wel jammer van al die advertenties die je tegen komt op de site van happypancake.
Man

Sanne

17 August 2018
Totaal:
Goedemiddag, Ik wil bij deze HappyPancake hartelijk bedanken voor de onwijs leuke manier van daten! Heb hier een nieuwe vriend aan over gehouden sinds kort. Alles klopte, zeer duidelijk allemaal. Ben namelijk 6 jaar lang single geweest en vond weer eens tijd voor wat nieuws,. maarja.. dat vind je niet zo snel natuurlijk. Dus vandaar dat ik ben gaan zoeken, en kwam ik uit bij Happy PanCake! Oproep voor alle single ladies: maak hier gebruik van!
Man

Leroy

17 August 2018
Totaal:
In eerste instantie geloofde ik helemaal niet in datingsites. Tot ik HappyPancake tegen kwam, sinds dien erg gelukkig met mijn nieuwe vriendin! Sinds 2 maanden heb ik een nieuwe vriendin en zijn erg gelukkig met elkaar. We hadden voor de grap pannenkoeken gegeten omdat we elkaar via HappyPancake hebben leren kennen. Ben er echt in gaan geloven dat datingsites mensen bij elkaar brengt, zoals je ziet.. het werkt!
Man

Pieter

17 August 2018
Totaal:
Ik kon maar niet kiezen eigenlijk... maar dankzij de geweldige filteroptie bij HappyPancake ben ik echt in een heel ander segment gekomen die ik nog niet eerder gezien heb op de site. Geweldig man... sinds 2 weken een nieuwe vriendin en zijn samen erg gelukkig! Mensen die al een tijd op zoek zijn maar weten niet precies wat ze willen kunnen echt bij HappyPancake terecht, gegarandeerd succes.. bedankt!
Man

Jolien

17 August 2018
Totaal:
Dit is eindelijk een datingsite waarvan ik denk, ja die is te vertrouwen. En ja hoor met geweldig succes! Naar mijn mening ben ik de ware tegen gekomen.. sinds 4 weken een nieuwe vriend die echt heel lief voor me is. In eerste instantie zocht ik niet echt naar een liefde maar meer een maatje, maarja al snel komt het één van het ander. HappyPancake bedankt. Groetjes
Man

V. Dreumel

03 October 2018
Totaal:
Echt helemaal geweldig dat deze website gratis is. Ik test hem nu al een aantal dagen. Leuke contacten hoor. Benieuwd of ik iemand hier echt ga vinden voor de liefde
HappyPancake scoort een : 7.5
Klantenbeoordeling: