Over Happn

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Ben jij toe aan een hele andere manier van het zoeken van jou date? Stop dan direct en maak gebruik van Happn! Deze leuke en zeer handige app maakt het mogelijk om mensen in jouw directe omgeving tegen te komen. Dit geeft jou de mogelijkheid om met de mensen te daten waar jij net toevallig langs bent gelopen.

Happn maakt het mogelijk om met mensen in contact te komen die jij net bent tegen gekomen zonder dat je ze kent! Deze leuke app maakt het mogelijk om met mensen te ontmoeten die ook lid zijn van dit platform. Hoe werkt het precies? Happn maakt gebruik van reallife/time locatie informatie die direct zichtbaar is op jouw mobiele telefoon. Kom jij mensen tegen die deze app ook hebben gedownload en lid zijn, kan het zomaar zijn dat je langs zo’n persoon loopt op straat. Niet alleen op straat, maar ook in café’s, discotheken en andere uitgaansgelegenheden heb jij de kans om jouw date tegen te komen. Elke keer als jij een persoon tegenkomt die ook gebruik maakt van deze handige en leuke app, wordt dit op jouw tijdlijn gezet in de app. Daardoor kan jij contact opnemen met wellicht jouw toekomstige date!

In eerste instantie lijkt dit een onhandige dating app, maar Happn heeft veel voordelen:

  • De locatie blijft onzichtbaar van de gebruiker, alleen de locatie waar je elkaar bent tegengekomen is zichtbaar.
  • Handige connectie met Facebook, zonder dat het je vrienden informeert
  • Ontmoet nieuwe mensen

Kortom een ideale casual hangout waarbij de kans op het vinden van een date zeer zeker aanwezig is!

Name of Reviewed Item: Happn Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Happn.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Happn

Plaats een beoordeling bij Happn

Happn
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over Happn

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Dennis

21 August 2018
Totaal:
Erg leuke manier om in contact te komen met elkaar! Vrij recent een nieuwe vriendin kunnen vinden via dit platform. Ik was namelijk op Tomorrowland (festival) waarbij ik behoorlijk wat mensen kwam. Door deze locatie en app ben ik mijn lieve vriendin Marieke tegen gekomen! Sindsdien erg gelukkig en gewoon een leuke manier om in contact te komen met andere mensen. Bedankt en zeker een aanrader!
Happn scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: