Over Funky Fish

Laatste update : 09 september 2018 door Elise

Ben jij gelovig en vind je het moeilijk om aan een date te komen? Wacht dan niet langer en maak gebruik van deze ultieme datingsite Funky Fish! Ruim 23.000 protestanten en katholieke singles maken gebruik van deze funky hangout. Daarnaast is het ook mogelijk om hier daadwerkelijk een serieuze partner te vinden die jou gelukkig kan maken. Funky Fish onderscheid zich t.o.v andere casual hangouts. Dit doen ze door middel van:

  • Gratis registratie
  • Mogelijkheid tot emailen
  • Christelijke chatrooms
  • Blogs, Foto’s & Video’s maken het mogelijk om je profiel te personaliseren

Naast dat Funky Fish actief is in Nederland, zijn ze ook erg actief in het buitenland. Het doel van Funky Fish naar zeggen, is dat christelijke mensen over heel de wereld met elkaar in contact kunnen komen en hier het geloof kunnen delen. Hier groeien diverse relaties uit die de wereld doen verbeteren. Dit maakt deze visvijver natuurlijk erg groot om jouw ware te kunnen vinden.

Om precies te zijn, maken er rond de 11.000 mannen en 12.500 vrouwen gebruik van dit spannende datingplatform. Hiervan zijn 83% allemaal single! Dit resulteert natuurlijk óf in een leuk contact, vrienden óf echt een relatie.

Kortom het ontmoeten van christelijke singles is nog nooit zo funky geweest en dus het proberen waard!

Klantenbeoordelingen Funky Fish

Plaats een beoordeling bij Funky Fish

Funky Fish
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
14.2/10

Deel jouw ervaring over Funky Fish

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Funky Fish scoort een : 14.2
Klantenbeoordeling: