Volg Ons Op:

Funky Fish

8,5
Funky Fish
Ervaringen : 1    

Ben jij gelovig en vind je het moeilijk om aan een date te komen? Wacht dan niet langer en maak gebruik van deze ultieme datingsite Funky Fish! Ruim 23.000 protestanten en katholieke singles maken gebruik van deze funky hangout. Daarnaast is het ook mogelijk om hier daadwerkelijk een serieuze partner te vinden die jou gelukkig kan maken. Funky Fish onderscheid zich t.o.v andere casual hangouts. Dit doen ze door middel van:

 • Gratis registratie
 • Mogelijkheid tot emailen
 • Christelijke chatrooms
 • Blogs, Foto’s & Video’s maken het mogelijk om je profiel te personaliseren

Naast dat Funky Fish actief is in Nederland, zijn ze ook erg actief in het buitenland. Het doel van Funky Fish naar zeggen, is dat christelijke mensen over heel de wereld met elkaar in contact kunnen komen en hier het geloof kunnen delen. Hier groeien diverse relaties uit die de wereld doen verbeteren. Dit maakt deze visvijver natuurlijk erg groot om jouw ware te kunnen vinden.

Om precies te zijn, maken er rond de 11.000 mannen en 12.500 vrouwen gebruik van dit spannende datingplatform. Hiervan zijn 83% allemaal single! Dit resulteert natuurlijk óf in een leuk contact, vrienden óf echt een relatie.

Kortom het ontmoeten van christelijke singles is nog nooit zo funky geweest en dus het proberen waard!

GRATIS AANMELDEN
4.25/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

 1. Eline
  17 augustus 2018

  Ge-wel-dig!

  Ik als gelovige zit niet al te snel op het internet. Ik zocht al een tijdje een partner maar bij ons thuis wordt daar niet openlijk over gepraat, maar toen ben ik gaan zoeken naar een date die bij mij past. Veel dating sites zijn algemeen en niet gebaseerd op geloof, maar Funky Fish wel!

  Heb hier mijn nieuwe liefde kunnen vinden binnen 1 maand en zijn nu ongeveer een halfjaar samen.

  Voor mensen die een christelijk geloof hebben zeker het aanraden waard!

  Groet,
  Eline

Funky Fish scoort een : 8,5
Klantenbeoordeling: