Over FetLife

Laatste update : 14 april 2022 door

Altijd al even lekker het onderdanige typetje willen spelen? Dan is FetLife uitermate geschikt om eens even lekker je fantasieën er op los te laten. FetLife is een community waarbij mensen van een extremere vorm van seks houden. Zodra je bent aangemeld ben je in de gelegenheid om diverse foto’s en video’s te bekijken van andere leden. In eerste instantie lijkt dit een normale contact platform maar FetLife is echt gebaseerd op BDSM, fetisj en kinky seks.

Dankzij de mysterieuze layout van de website ben je al snel geneigd te gaan denken dat dit echt is voor mensen die wat meer willen. Het resultaat is dan ook dat er veel leden zijn die echt ook op zoek zijn naar onderdanige types. Doordat het gratis is en je gemakkelijk een account kan aanmaken willen toch veel mensen een kijkje nemen op deze kinky hangout. FetLife heeft een aantal voordelen:

  • Internationale community
  • Gratis
  • Altijd kinky en onderdanige types

Doordat het een internationale community is ben je snel geneigd om even de kat uit de boom te kijken, maar hier gaat het al direct over op de ondeugende en kinky gesprekken! Kortom, ben jij op zoek naar wat extremere vormen van seks? Dan is FetLife het juiste adres om een kijkje te komen nemen en het zelf te bewonderen!

Name of Reviewed Item: Fetlife Rating Value: 3 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/FetLife.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen FetLife

Plaats een beoordeling bij FetLife

FetLife
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over FetLife

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Priscilla

21 August 2018
Totaal:
Vroeger toen ik nog een klein meisje was hield ik al van kinky dingen... ik zocht daarom ook een website waarin mensen ook hun kinky ideeën delen. Gelukkig heb ik die gevonden! Fetlife heeft mij wel echt in eerste instantie even doen laten verbazen met wat er allemaal voorbij komt hoor. Maar daar raak je al snel aan gewend. Heb trouwens ook iemand gevonden (een partner) die ook op fetlife zat.. puur toeval.. het is niet een site om een relatie te zoeken. Ik ben er zeer tevreden over en aan te raden voor de mensen die net ff wat meer of wat extremers willen!
FetLife scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: