Over FetLife

Laatste update : 24 augustus 2018 door Elise

Altijd al even lekker het onderdanige typetje willen spelen? Dan is FetLife uitermate geschikt om eens even lekker je fantasieën er op los te laten. FetLife is een community waarbij mensen van een extremere vorm van seks houden. Zodra je bent aangemeld ben je in de gelegenheid om diverse foto’s en video’s te bekijken van andere leden. In eerste instantie lijkt dit een normale datingsite, maar FetLife is echt gebaseerd op BDSM, fetisj en kinky seks.

Dankzij de mysterieuze layout van de website ben je al snel geneigd te gaan denken dat dit echt is voor mensen die wat meer willen. Het resultaat is dan ook dat er veel leden zijn die echt ook op zoek zijn naar onderdanige types. Doordat het gratis is en je gemakkelijk een account kan aanmaken willen toch veel mensen een kijkje nemen op deze kinky hangout. FetLife heeft een aantal voordelen:

  • Internationale community
  • Gratis
  • Altijd kinky en onderdanige types

Doordat het een internationale community is ben je snel geneigd om even de kat uit de boom te kijken, maar hier gaat het al direct over op de ondeugende en kinky gesprekken! Kortom, ben jij op zoek naar wat extremere vormen van seks? Dan is FetLife het juiste adres om een kijkje te komen nemen en het zelf te bewonderen!

 

 

Klantenbeoordelingen FetLife

Plaats een beoordeling bij FetLife

FetLife
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
12.0/10

Deel jouw ervaring over FetLife

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
FetLife scoort een : 12.0
Klantenbeoordeling: