Volg Ons Op:

DatingEasy

7,5
datingeasy
Ervaringen : 1    

Iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe contacten kan terecht op DatingEasy. De leden zijn op zoek naar een date, een relatie of een vriendschap. De site heeft een matching systeem dat er voor zorgt dat je op basis van je interesses, eigenschappen en voorkeuren met elkaar in contact kunt komen.

Op DatingEasy kan je kiezen voor Gratis toegang en VIP-toegang. Met VIP-toegang kun je gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Je kunt je gratis aanmelden en ook gratis een profiel aanmaken en de andere profielen bekijken. Je kunt dus eerst even rondkijken voor je besluit VIP-toegang te nemen.

DatingEasy is onderdeel van Safe Dating Networks. Daarnaast kan je er voor kiezen om ook op de andere sites van dit netwerk getoond te worden met je profiel. Op die manier kunnen nog meer mensen op je profiel reageren. Daarnaast is het ook nog zo dat je zelf ook de profielen van leden van andere dating websites te zien krijgt.

Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Het is dus ook mogelijk om anoniem een profiel te maken en dus discreet op zoek te gaan. Je bepaalt dan zelf wanneer jij jouw identiteit aan een ander lid bekendmaakt. Ben een van de gemiddeld 200 nieuwe leden per dag en begin vandaag nog met online daten.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
3.75/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

  1. Lisanne
    6 september 2018

    Erg leuk! Wordt ook erg makkelijk gemaakt door deze website om in contact te komen met andere singles. Ik dacht laat ik eens een wat minder bekende datingsite proberen. Die doen ook gewoon zijn werk!

DatingEasy scoort een : 7,5
Klantenbeoordeling: