Over DatingEasy

Laatste update : 14 april 2022 door

Iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe contacten kan terecht op DatingEasy. De leden zijn op zoek naar een date, een relatie of een vriendschap. De site heeft een matching systeem dat er voor zorgt dat je op basis van je interesses, eigenschappen en voorkeuren met elkaar in contact kunt komen.

Op DatingEasy kan je kiezen voor Gratis toegang en VIP-toegang. Met VIP-toegang kun je gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Je kunt je gratis aanmelden en ook gratis een profiel aanmaken en de andere profielen bekijken. Je kunt dus eerst even rondkijken voor je besluit VIP-toegang te nemen.

DatingEasy is onderdeel van Safe Dating Networks. Daarnaast kan je er voor kiezen om ook op de andere sites van dit netwerk getoond te worden met je profiel. Op die manier kunnen nog meer mensen op je profiel reageren. Daarnaast is het ook nog zo dat je zelf ook de profielen van leden van andere dating websites te zien krijgt.

Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Het is dus ook mogelijk om anoniem een profiel te maken en dus discreet op zoek te gaan. Je bepaalt dan zelf wanneer jij jouw identiteit aan een ander lid bekendmaakt. Ben een van de gemiddeld 200 nieuwe leden per dag en begin vandaag nog met online daten.

Name of Reviewed Item: Datingeasy Rating Value: 4.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/datingeasy.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Géén fictieve profielen

Nadelen

  • Credit systeem

DatingEasy kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

150 credits (VIP toegang voor 15 dagen)
€ 15,99
300 credits (VIP toegang voor 30 dagen)
€ 27,99
900 credits (VIP toegang voor 90 dagen)
€ 59,99

Klantenbeoordelingen DatingEasy

Plaats een beoordeling bij DatingEasy

datingeasy
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over DatingEasy

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Lisanne

06 September 2018
Totaal:
Erg leuk! Wordt ook erg makkelijk gemaakt door deze website om in contact te komen met andere singles. Ik dacht laat ik eens een wat minder bekende datingsite proberen. Die doen ook gewoon zijn werk!
DatingEasy scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: