Over Datingbord

Laatste update : 13 augustus 2019 door

Jezelf altijd al afgevraagd of je erotisch contact kon hebben op een vrijblijvende manier? Dan is het tijd om Datingbord eens te bezoeken! Hier wordt het mogelijk om met gewilligde leden erotisch contact te hebben. Of je nou opzoek bent naar sexcontact, een fuckbuddy of een echte seksrelatie, alles wordt hier mogelijk. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als elk lid hier puur en alleen voor de erotiek komt. Tenslotte staat erotiek hier in het middelpunt van de aandacht.

Zodra je je aanmeld is het meteen duidelijk. Erotische kiekjes van diverse leden waar jij contact mee zou kunnen opnemen. Het aanmelden is een fluitje van een cent, dit is binnen 2 minuten geregeld, een groot voordeel dus! Volledig veilig en discreet. Daarnaast zijn er nog een aantal andere leuke voordelen bij Datingbord:

  • Creditpacks die kunnen variëren tussen 10 en 275 credits!
  • De kosten bepaal je volledig zelf
  • Filteren op jouw gewenste man of vrouw, jouw voorkeur bepaalt
  • Dagelijks honderden leden actief die opzoek zijn naar erotisch contact of een intieme date

Kortom als jij op zoek bent naar een casual datingsite die het mogelijk maakt om al jouw seksuele fantasieën en geile verhalen te delen met gelijkgestemden, dan is Datingbord het juiste adres! Volledig vrijblijvend en no strings attached.

Name of Reviewed Item: Datingbord Rating Value: 4.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/01/DatingBord.png Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Contactadvertentie site
  • Veel actieve leden

Nadelen

  • Creditsysteem

Datingbord kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

10 credits
€10,- (1 euro per bericht)
50 credits
€40,- (0,75 cent per bericht)
100 credits
€10,- (0,80 cent per bericht)

Klantenbeoordelingen Datingbord

Plaats een beoordeling bij Datingbord

DatingBord
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
16.6/10

Deel jouw ervaring over Datingbord

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Calvin

06 August 2019
Totaal:
Hallo, Een ontmoeting regelen tussen meerdere dames is hier goed geregeld. Ik heb twee dames mogen ontmoeten waarbij ik ook echt een klik had. Nu weet ik dat hier niets uit kan groeien, maar ik geloof wel dat het mogelijk is. Alhoewel ik echt opzoek ben naar spanning blijft het bij een seksdate voor mij. Inmiddels al 400 credits doorheen gejaagd... in slechts 3 maanden tijd.. tikt wel aan, maar het werkt allemaal wel. En goed ook.
Man

Rick

17 January 2019
Totaal:
Halloo, ik kan eigenlijk niets anders zeggen dat het een mooie ervaring was. Had het eigenlijk niet verwacht. Maar toch tegen alle verwachtingen in een sexdate gescoord. Op de valreep ook, had nog 10 credits over (had een pack van 275 gekocht). Mooie dames, mooie site, makkelijk ook en allemaal vrijblijvend inderdaad. Toppie
Man

Ferry

23 January 2019
Totaal:
Datingbord is een fijne plek om even seksistisch te zijn. Heb het mooi ervaren hoor. Zijn altijd wel verbeterpuntjes. Maar al met al erg leuk en aantrekkelijk om te daten. Het daten is erg leuk trouwens. Duurde wel even voor ik er 1 had, maar ik kan met trots zeggen dat het geslaagd is. Nooit gedacht dat dit zou werken maar blijkbaar dus wel.
Man

Roan

08 February 2019
Totaal:
wat dat betreft ben ik een krent, dus prijzen zijn bij mij altijd kut. Maar hier kan ik wel een voldoende voorgeven. Zeker als je ziet wat je er voor krijgt. Anyway het is erg plezierig en aangenaam als je houdt van geile praatjes. makkelijk op te zeggen, vrijblijvend en fun
Man

Rodey

15 February 2019
Totaal:
Dit is wel vet, ik probeer elk weekend ff te kijken hier. Leuke manier om in contact te komen met mensen. Je kan een oproepje plaatsen waarop mensen kunnen reageren, is weer net ff wat anders als die andere sites waar ik ook lid van ben. Ga het niet te lang maken, maar mochten mensen dit lezen kan ik het zeker aanbevelen
Man

Mitchel

22 February 2019
Totaal:
Hey, datingbord is net ff wat anders als andere seksdatingsites. Ben er erg positief over! En kom hier denk ik wel vaker. Je hebt leuk contact met de dames en ze zijn erg gewillig om af te spreken. Zo snel wil ik nog niet gaan, maar later misschien wel.
Man

Bryan

11 March 2019
Totaal:
Een erotische datingsite die mij super hete dames leerde kennen. Ieder zijn eigen verhaal, niet wanhopig maar gewoon puur lust. Ik ga daar gewoon in mee en zo zie je dat je binnen de kortste keren een date krijgt. 2 dates gehad, 200 credits €160,- zijn nu volledig op, maar het heeft wel geholpen. Daarnaast is het ook gewoon easy, het spreekt allemaal wel voor zich. Het is mooi om te zien hoe de vrouwen op zoek zijn naar seks. Ik ook ofc..
Datingbord scoort een : 16.6
Klantenbeoordeling: