Over Buurtflirts

Laatste update : 14 april 2022 door

Buurtflirts zegt het eigenlijk al, het is de ideale casual contact platform voor mannen en vrouwen voor spannende avontuurtjes. Het is zeer makkelijk om door de website heen te bladeren en te zoeken naar jouw spannende date! Daarnaast kan je ook filteren op de gewenste leeftijd (LET OP v.a 18+!) om te kijken wat voor jou de ideale spannende en erotische match is.

In eerste instantie is Buurtflirts gericht op het snel contact hebben tussen personen bij jou uit de buurt. Gesprekken variëren tussen erotische gesprekken, stoute gesprekken, tot het eventueel scoren van een date!

Om profielen te kunnen bekijken moet je een account aanmaken d.m.v het invullen van je e-mail adres. Dit geeft ook aan dat de site profielen beschermt, als resultaat een vertrouwde omgeving. Bij het aanmaken van een account kan je de volgende voordelen ervaren:

  • Exacte informatie van de personen die ook een account hebben
  • Zeer pikante foto’s te zien krijgen
  • Openlijk erotisch praten over de dingen waar vaak over gefantaseerd wordt

Dankzij Buurtflirts wordt het mogelijk gemaakt om openlijk stoute gesprekken met jouw gewenste partner te hebben, dit alles bij jou in de omgeving. Kortom een aanrader voor zowel de man als vrouw!

Name of Reviewed Item: Buurtflirts Rating Value: 4.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Buurtflirts.jpeg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Flirten met leden uit jouw buurt

Nadelen

  • Credit systeem
  • Relatief duur

Buurtflirts kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

10 Credits
€16,67
25 Credits
€38,89
50 Credits
€72,23

Klantenbeoordelingen Buurtflirts

Plaats een beoordeling bij Buurtflirts

Buurtflirts
Service
7.00
Prijs
5.50
Leden
7.50
Functionaliteiten
6.50
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over Buurtflirts

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Pieter

29 June 2020
Totaal:
Bij buurtflirts zijn het een stelletje oplichters met allemaal nepprofielen. Echt zonde van je geld.
Man

Johannes Daamen

27 May 2020
Totaal:
Uw site heeft enige tijd goed gefunctioneerd.Maar de laatste week stuurt hij lege teksten weg. vanaf mijn kant naar betreffende dame.Van de laatste 10 berichten waren er 7 blanco,het ergste hiervan vind ik dat U de blanco berichten ook gewoon als bericht in rekening brengt.Ik geloof dat dit toch niet Uw bedoeling is .Ik vraag dan ook per omgaande dit verloren bedrag aan mij te retourneren. Bij voorbaat Dank. Hans.Daamen.
Man

Pieter

29 October 2019
Totaal:
Bij buurflirts op de website zijn het allemaal nepprofielen en een stelletje operators ben je mee aan het praten. Niks echte profielen en echte mensen waar je mee aan het praten bent.
Man

Bianca

03 October 2018
Totaal:
Hallo allemaal, een erg leuke datingsite. was benieuwd of er bepaalde flirts in de buurt actief waren. en dat is het geval hoor! Heb nu erg leuk contact met meerdere jongens, met een vleugje erotiek. Aanrader! Bianca
Buurtflirts scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: