Over Buurtflirts

Laatste update : 24 augustus 2018 door Elise

Buurtflirts zegt het eigenlijk al, het is de ideale casual datingsite voor mannen en vrouwen voor spannende avontuurtjes. Het is zeer makkelijk om door de website heen te bladeren en te zoeken naar jouw spannende date! Daarnaast kan je ook filteren op de gewenste leeftijd (LET OP v.a 18+!) om te kijken wat voor jou de ideale spannende en erotische match is.

In eerste instantie is Buurtflirts gericht op het snel contact hebben tussen personen bij jou uit de buurt. Gesprekken variëren tussen erotische gesprekken, stoute gesprekken, tot het eventueel scoren van een date!

Om profielen te kunnen bekijken moet je een account aanmaken d.m.v het invullen van je e-mail adres. Dit geeft ook aan dat de site profielen beschermt, als resultaat een vertrouwde omgeving. Bij het aanmaken van een account kan je de volgende voordelen ervaren:

  • Exacte informatie van de personen die ook een account hebben
  • Zeer pikante foto’s te zien krijgen
  • Openlijk erotisch praten over de dingen waar vaak over gefantaseerd wordt

Dankzij Buurtflirts wordt het mogelijk gemaakt om openlijk stoute gesprekken met jouw gewenste partner te hebben, dit alles bij jou in de omgeving. Kortom een aanrader voor zowel de man als vrouw!

Klantenbeoordelingen Buurtflirts

Plaats een beoordeling bij Buurtflirts

Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.0/10

Deel jouw ervaring over Buurtflirts

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Buurtflirts scoort een : 16.0
Klantenbeoordeling: