Over Bullchat

Laatste update : 14 april 2022 door

Bullchat is de ultieme gay datingsite op dit moment. Opgericht door gays, dus zijn als geen ander bekend met de wensen en fantasieën waar gays over dromen! De site heeft rond de 60.000 actieve leden wat betekent dat er natuurlijk altijd een geschikte man tussen zit. Daarnaast is deze grote gay chatsite laagdrempelig waardoor het makkelijk wordt om ondeugende gedachtes met elkaar te delen. Dankzij deze erotische gay datingsite kunnen mannen bij jou in de omgeving snel gevonden worden. Dit is voor veel mensen belangrijk wat resulteert in tevredenheid!

Bullchat heeft een aantal voordelen wat de ze aantrekkelijk maakt:

  • Mogelijkheid om gratis in te loggen en te chatten d.m.v je naam en omgeving in te voeren
  • Je profiel personaliseren met een foto om het nog aantrekkelijker te maken én de mogelijkheid om een webcam sessie te starten
  • Chatters filteren per provincie
  • Ook mogelijk om anoniem te kunnen chatten
  • Mobiele app om overal te kunnen chatten

Kortom Bullchat is de ideale gay datingsite om in aanraking te komen met andere mannen. Mannen die ook als jij ondeugende gedachtes hebben en niet bang zijn deze ook te delen. Zeer zeker het proberen waard!

Name of Reviewed Item: Bullchat Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Bullchat.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat

Bullchat
Service
4.50
Prijs
5.00
Leden
4.50
Functionaliteiten
5.00
Expert:
6.0/10

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Kevin

21 November 2021
Totaal:
Ontzettend veel soa\\\'s gaan er rond bij mannen op bullchat. vele doen letterlijk alles bare zonder condoom met iedereen
Man

Arjan

26 July 2021
Totaal:
Bullchat is niet gratis, bij elke keer dat je inlogt betaal je 99 cent. Als even niet reageert moet je weer opnieuw inloggen. Hoe kun je dit omzeilen. Zitten veel drooggeilers op de site als de vrouwen naar bed gaan komen er massaal de stiekeme drooggeilers de site op.
Man

Zoek sissy

26 January 2020
Totaal:
Zoek een lieve man/jongen verkleed als vrouw
Man

Ro

29 July 2019
Totaal:
Vervelende site, meer droogneukers als doeners.. Verder wordt ik zomaar geblokt ineens zonder enige reden.
Bullchat scoort een : 6.0
Klantenbeoordeling: