Over Binkdate

Laatste update : 14 april 2022 door

Ben jij een man en ook op zoek naar iemand van het mannelijke geslacht? Dan is Binkdate de ultieme gay datingsite van nu! Vaak vinden mannen het lastig om uit de kast te komen, als resultaat depressie en niet weten wat je met jezelf aan moet. Gelukkig maakt deze gay datingsite het mogelijk om hier al je problemen, fantasieën en meer te uiten. Op dit gay platform kun je als seks zoekende homo, bi of bischierige zeer eenvoudig en snel gay advertenties plaatsen.

Plaats een gratis advertentie op Binkdate en ontvang reacties direct in je mail box. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid om jouw Whatsapp account aan je advertentie toe te voegen. Let wel op dat je hier mee een stuk privacy van jezelf laat zien. Dankzij deze gay hangout wordt het heel toegankelijk om wellicht jouw date te scoren. Dit gaat gepaard met duizenden bezoekers per dag waarbij vast wel een geschikte gay tussen zit!

Binkdate heeft ook een aantal voordelen:

  • Gratis één advertentie plaatsen
  • Meer dan 20.000 bezoekers per dag
  • Zeer actieve leden
  • Privé foto’s versturen

Binkdate is in eerste instantie een gay datingsite, maar kan uitgroeien tot veel meer! Kortom, ben jij op zoek naar spannende gesprekken en zoek je echt een hete bink? Dan is dit het juiste adres om eens even een kijkje te nemen!

Name of Reviewed Item: Binkdate Rating Value: 3.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Binkdate.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Binkdate

Plaats een beoordeling bij Binkdate

Binkdate
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over Binkdate

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

David

21 August 2018
Totaal:
Hallo allemaal, Mijn naam is David, en toen ik 14 jaar oud was kwam ik uit de kast. Vond dat echt heel moeilijk om te doen maar gelukkig heeft iedereen mij geaccepteerd zoals ik ben. Nu 8 jaar later ben ik toch wel gaan kijken of er iets beschikbaar was op gaydating gebied, Gelukkig iets gevonden! Binkdate heeft mij geholpen om de meest lekkere hunks ever te vinden... echt een aanrader voor alle gays in NL! Love youu all!
Man

mc van der hulle

28 November 2018
Totaal:
ik ben cross dresser zxoek contact
Binkdate scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: