Over BiLove

Laatste update : 14 april 2022 door

Vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen kunnen terecht op BiLove. De vrouwen zijn lesbisch, biseksueel of gewoon nieuwsgierig. De leden zijn 18 jaar en ouder en komen uit heel Nederland en België. De profielen worden individueel beoordeeld en je kunt er dus  van uitgaan dat je op een veilige manier kunt daten op BiLove.

Aanmelden is gratis en je kunt ook gratis een profiel aanmaken en de andere profielen bekijken. De leden zijn allemaal serieus op zoek en je kunt dan ook meteen beginnen te flirten na je aanmelding. Een professionele helpdesk staat je te woord als je ergens niet uitkomt of als iets je niet helemaal duidelijk is.

Biseksualiteit komt steeds meer voor bij vrouwen. Alsook de interesse in alleen maar vrouwen. Dat noemen ze bischierig zijn of bi-curious. BiLove is er voor vrouwen zonder ervaring die nieuwsgierig zijn naar andere vrouwen en voor vrouwen met ervaring. Zo kunnen de leden met elkaar delen hoe ze zich voelen en experimenteren en uitproberen of het is wat ze willen.

Je vindt hier ook datingtips en andere artikelen die je verder helpen met je online zoektocht naar je geaardheid. De vrouwen zijn allemaal heel serieus en je zult merken dat je snel contacten legt en ook snel met andere vrouwen kunt afspreken. Iedereen neemt de tijd die ze nodig hebben, maar dan zul je er toch achter kunnen komen of je biseksueel bent!

Name of Reviewed Item: Bilove Rating Value: 3.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/bilove.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Voor biseksuele vrouwen

Nadelen

  • Geen

BiLove kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

3 maanden premium lidmaatschap
Eenmalig €38,85
6 maanden premium lidmaatschap
Eenmalig €59,70
24 maanden premium lidmaatschap
Eenmalig €79,95

Klantenbeoordelingen BiLove

Plaats een beoordeling bij BiLove

BiLove
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over BiLove

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Kimberley

06 September 2018
Totaal:
Heerlijk. Ff lekker als vrouwen onder elkaar flirten. Durf dit zelf niet in mijn directe omgeving, maar dit platform maakt het gewoon allemaal mogelijk! Erg fijn als je het mij vraagt.. niet alleen het flirten maar ook het contact met andere vrouwen is gewoon fijn. Anoniem is ook fijn, maar ook leuk om onder je echte naam te flirten. dankiiii x Kimberley
BiLove scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: