Volg Ons Op:

Be2

9,0
be2
Ervaringen : 1    

Wetenschap helpt jou een nieuwe liefde te vinden op Be2. Hier wordt aan de hand van een persoonlijkheidstest en een beschrijving van je ideale partner contactaanbevelingen gedaan. Dit is allemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. Je kunt je ook gratis aanmelden. Veiligheid en discretie staan ook hoog op de lijst.

Zo worden de profielen met de hand nagekeken, kunnen andere leden jouw persoonlijke gegevens niet zien en bepaal je ook zelf aan wie jij jouw foto’s laat zien. Je kunt dus op een discrete manier op zoek gaan naar een serieuze relatie met de (nieuwe) liefde van je leven.

Be2 is wereldwijd actief en heeft dus ook een paar miljoen leden. Op de Nederlandstalige website van Be2 zijn al meer dan 700.000 leden. De kans is dus heel erg groot dat je iemand bij jou in de buurt vindt met wie jij een relatie wilt aan gaan. De leden hier zijn echt op zoek naar liefde.

Je kunt overal en altijd kijken of je nieuwe berichten hebt of op zoek gaan naar een nieuwe match. Er is nu een Be2-app  in de App Store en de Google Play Store.  Volgens eigen zeggen is Be2 meer relatiebemiddeling dan internet dating. De kans dat je hier slaagt is dus groter dan op andere datingsites voor serieuze singles.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.5/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

  1. Sabrina
    16 augustus 2018

    Bedankt voor het vinden van mijn nieuwe liefde! Heeft even geduurd maar gelukkig heeft Be2 mij binnen een maand een nieuwe liefde doen laten vinden. Echt super.

    Aanrader voor iedereen die zich alleen voelen en wat nieuws willen!

    Groetjes Sabrina

Be2 scoort een : 9,0
Klantenbeoordeling: