Over Be2

Laatste update : 14 april 2022 door

Wetenschap helpt jou een nieuwe liefde te vinden op Be2. Hier wordt aan de hand van een persoonlijkheidstest en een beschrijving van je ideale partner contactaanbevelingen gedaan. Dit is allemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. Je kunt je ook gratis aanmelden. Veiligheid en discretie staan ook hoog op de lijst.

Zo worden de profielen met de hand nagekeken, kunnen andere leden jouw persoonlijke gegevens niet zien en bepaal je ook zelf aan wie jij jouw foto’s laat zien. Je kunt dus op een discrete manier op zoek gaan naar een serieuze relatie met de (nieuwe) liefde van je leven.

Be2 is wereldwijd actief en heeft dus ook een paar miljoen leden. Op de Nederlandstalige website van Be2 zijn al meer dan 700.000 leden. De kans is dus heel erg groot dat je iemand bij jou in de buurt vindt met wie jij een relatie wilt aan gaan. De leden hier zijn echt op zoek naar liefde.

Je kunt overal en altijd kijken of je nieuwe berichten hebt of op zoek gaan naar een nieuwe match. Er is nu een Be2-app  in de App Store en de Google Play Store.  Volgens eigen zeggen is Be2 meer relatiebemiddeling dan internet dating. De kans dat je hier slaagt is dus groter dan op andere datingsites voor serieuze singles.

Name of Reviewed Item: Be2 Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/be2.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

 • Incl persoonlijkheidstest
 • Dating app

Nadelen

 • Gratis leden kunnen weinig tot niks!

Be2 kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

3 maanden premium lidmaatschap
€49,90 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€29,90 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€24,90 p/m

Hoe kan ik het lidmaatschap van Be2 verwijderen

Hoe kan ik het lidmaatschap van Be2 opzeggen?

Was jij single en heb jij de nieuwe liefde gevonden en daarmee Be2 opzeggen? Dat is uiteraard mogelijk! Wij laten je graag en overzichtelijk zien hoe dit moet.

 • Stap 1 – Log in en ga vervolgens naar Instellingen. Hier krijg je een compleet overzicht van het account.
 • Stap 2 – Zodra je in dit scherm komt, kan je naar beneden scrollen en kom je Uw Lidmaatschap tegen. Daar ben je instaat om je profiel te deactiveren en geen gebruik meer te maken van Be2. Dit betekent ook dat alle lidmaatschapkosten niet meer zullen doorlopen.
 • Stap 3 – Hierna kom je in een onoverzichtelijk scherm terecht waar je naar het laatste kopje moet scrollen. Hier staat Deactiveren.
 • Stap 4 – Vervolgens kom je op de laatste pagina waar jij je account kan deactiveren. Hierdoor ontvang je geen berichten meer en maak je ook geen deel meer uit van deze online datingplatform. De bijbehorende vaste kosten worden daar ook mee stop gezet.
 • Wij hopen je hier voldoende mee te hebben geholpen. Veel geluk met jouw nieuwe liefde of wellicht succes met de andere zoektochten!

  Klantenbeoordelingen Be2

  Plaats een beoordeling bij Be2

  be2
  Service
  8.00
  Prijs
  8.00
  Leden
  8.00
  Functionaliteiten
  8.00
  Expert:
  8.0/10

  Deel jouw ervaring over Be2

  Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

  Geslacht:
  5
  5
  5
  5
  Man

  Sabrina

  16 August 2018
  Totaal:
  Bedankt voor het vinden van mijn nieuwe liefde! Heeft even geduurd maar gelukkig heeft Be2 mij binnen een maand een nieuwe liefde doen laten vinden. Echt super. Aanrader voor iedereen die zich alleen voelen en wat nieuws willen! Groetjes Sabrina
  Be2 scoort een : 8.0
  Klantenbeoordeling: