Hoe wij werken

Hoe wij werken

 

Wat doen wij voor u?

Via onze website vergelijken wij verschillende datingabonnementen. Om hier goed advies in te kunnen geven, stellen wij een aantal vragen. Aan de hand van de antwoorden maken wij een vergelijking en zal u automatisch worden doorgestuurd worden naar de aanbieder.

Hoe betrouwbaar & volledig is onze vergelijking?

Om deze vergelijking zo volledig en betrouwbaar mogelijk te houden worden de abonnementen vergeleken van vele aanbieders. Deze abonnementen zijn gekoppeld aan de aanbieders waarvan wij de productinformatie hebben. De aanbieders informeren ons maandelijks met de meest recente prijzen, waardoor het betrouwbaar wordt voor u als bezoeker.

Een uitgebreid overzicht van de aanbieders waar wij mee samen werken kunt u vinden op deze pagina.

Hoe vergelijken wij?

Om een vergelijking te maken voor datingabonnementen, hebben wij enkele gegevens nodig. Om te bepalen welk abonnementsvorm het best bij u past gebruiken wij deze gegevens. De abonnementsvormen waarvoor u in aanmerking komt worden vervolgens in een lijst aangetoond. De volgende aspecten spelen een belangrijke rol m.b.t de abonnementsvorm:

  • De prijs
  • Klantbeoordeling

Dit valt eenvoudig te filteren met de filteroptie die wij aanbieden op onze website.

Wat is ons verdienmodel?

Zodra er via onze website een datingabonnement wordt afgesloten, ontvangen wij hier een provisie voor van de aanbieder waar het abonnement is afgesloten. Wij investeren deze provisie in onze website om een zo up-to-date mogelijke website te kunnen runnen.