Hoe Tinder wel voor mannen werkt

8 november 2019 | 1 reacties

Hoe Tinder wel voor mannen werkt

Hoe tinder wel voor mannen werkt

We kunnen niet meer om Tinder heen wanneer het aan komt op daten, maar voor mannen kan het een erg frustrerende bezigheid zijn. Tinder werkt voor mannen en vrouwen compleet anders. Mannen vegen vaak zoveel mogelijk vrouwen voor een match en hebben dan misschien na 100 keer swipen een paar matches. Enthousiast sturen ze snel een berichtje om vervolgens niks meer te horen. Wanneer ze nog eens kijken zien ze dan ook nog eens vaak dat de match is opgeheven. Dit scenario komt vaker wel voor dan niet en kan voor veel frustratie zorgen.

De mannen kunnen hier echter heel makkelijk iets aan doen zodat Tinder wel voor ze werkt. Dat heeft te maken met hoe de mannen zich presenteren en hoe ze op profielen en berichtjes van vrouwen reageren. In plaats van maar in het wilde weg swipen en reageren, is het verstandiger, en vaak ook leuker, om er iets meer aandacht aan te besteden en meer te selecteren.

Het begint met je presentatie

Je profiel op Tinder is heel makkelijk en snel aangemaakt. Je kunt inloggen met je facebook en dan worden daar enkele foto’s en informatie van genomen. Deze informatie en de foto’s kun je echter aanpassen. Je bent hier op zoek naar een date en de meeste mensen presenteren zich dus anders dan dat ze op facebook doen.

Veel mannen zetten ook geen of weinig informatie in hun profiel. Ze presenteren zich niet of heel oppervlakkig. Waarom zou een vrouw jou dan kiezen? Er zijn duizenden mannen op zoek. Waarom moeten de vrouwen jou kiezen? Help ze daar bij. Vrouwen lezen meestal de informatie op een profiel en zelfs wanneer de foto’s dan niet meteen aanspreken, kan een vrouw kiezen voor jou puur gebaseerd op de informatie in je profiel. Doe daar iets mee!

Wat zet je dan in je profiel?

Je kunt jezelf kort voorstellen, maar dit is een beetje achterhaald tegenwoordig. Wat veel beter werkt bij het vinden van een echte match is benadrukken wat jou jou maakt. Heb je een passie? Doe jij je werk super graag? Heb je een bepaalde filosofische kijk op het leven? Ben je erg grappig, ontzettend lief? Wat maakt jou bijzonder en waardoor ga jij boven het maaiveld uitsteken? Wat vind jij belangrijk in je leven?

Niet alleen heb je meer kans om een date te vinden met iemand met wie jij overeenkomsten hebt, maar zelfs als je die niet hebt, dan kan een vrouw het erg waarderen wanneer ze leest dat jij een bepaalde passie hebt, ergens veel verstand van hebt, ergens hard voor gaat. Dat vind een vrouw aantrekkelijk.

Een voordeel van Tinder is dat een profielfoto verplicht is. Maak hier gebruik van. Het kan eng zijn om meteen herkenbaar op een datingsite te staan, maar het levert wel ook echte matches op. Wil je toch niet helemaal herkenbaar op Tinder staan dan kun je de foto bewerken. Door de foto simpelweg al donkerder of lichter te maken, kun je er voor zorgen dat je wel een indruk van jezelf geeft, maar dat je collega’s je niet meteen herkennen. Nietszeggende profielfoto’s waarop je amper of niet ziet met wie je te maken hebt, maken heel erg weinig kans.

Openingszinnen voor Tinder

Dan heb je eindelijk een match en wil je een berichtje sturen. En daar gaat het bij de meeste mannen mis. Ze sturen een simpel ‘hallo’ of ‘hoe is het’? Maar vrouwen krijgen heel veel van die berichtjes en zijn het na een tijdje beu en reageren er niet eens meer op. Online kun je een hoop Tinder openingszinnen vinden, maar dat geldt voor iedereen. Je kunt ze wel als inspiratie gebruiken, maar kijk dan evengoed dat je er een eigen draai aan geeft.

Je wilt origineel zijn en grappig zijn en meteen indruk maken, maar zo werkt het niet voor iedereen. Schrijf een paar openingszinnen op, willekeurige die in je opkomen, goede en slechte. Leg het weg en kijk er morgen weer naar en ondertussen ga je er over nadenken. Hoe jij zou reageren als iemand dat tegen jou zou zeggen? Of je er nog iets bij kunt vertellen?

Je hoeft ook niet meteen maar 1 openingszin te sturen. Het mag best wat langer zijn, maar stuur niet meteen een dikke pil. Hou het kort en kracht en eventueel grappig. Stel ook altijd een vraag terug. Je geeft iemand dan een reden om te reageren. Je helpt ze met iets terug zeggen. Stel een vraag die aansluit bij je match. Neem dus het profiel door, kijk naar de foto’s en zoek iets waarover jij een vraag kunt stellen.

Houd het altijd positief! Mensen gaan op zoek naar een date voor een leuke tijd, om hun gedachtes te verzetten, op zoek naar spanning en avontuur. Negativiteit zal dan in de meeste gevallen afkerend werken.

Reageren op berichtjes

Je hebt een match en je krijgt ook nog eens een leuke reactie op je openingszin. Wat nu? Nu is het zaak om het gesprek gaande te houden. Je hoeft niet meteen te reageren en kunt even je antwoord overdenken. Begin niet meteen over seks, erg genoeg dient het nog steeds benadrukt te worden, en toon oprechte interesse. Zoek zelf ook naar die klik.

De meeste mannen willen snel afspreken. De meeste vrouwen willen weten met wie ze afspreken en vaak pas als er een klik is. Dat is niet anders dan in het echte leven. Hoe meer aandacht jij daar aan besteedt, des te sneller zul je een date te pakken hebben. Maak ook in het begin al duidelijk waar je naar op zoek bent. Dit bespaart jullie allebei een hoop tijd en moeite en eventueel leed. Ook als je het zelf niet weet, dan geef je dit aan. Op die manier begin je op een open manier met elkaar te communiceren en zul je veel sneller een veel betere klik hebben.

Onbewust voelen de meeste vrouwen het goed genoeg aan, ook via tekstberichtjes op Tinder, of een man oprecht en serieus is. Je vindt zo dus veel sneller een goede match die ook echt een date met je wilt afspreken, dan door willekeurig en in het wilde weg op vrouwen te reageren en maar te doen alsof in de gesprekjes.

Door op Tinder jezelf op een andere manier te presenteren en door je openingszinnen op Tinder te veranderen, te verbeteren, zul je merken dat je heel snel meer gesprekjes voert en dus ook eindelijk die match gaat vinden met wie jij een leuke date kunt afspreken.

Blog Headline: Tinder tips voor mannen: Direct resultaat! Blog Description: We kunnen niet meer om Tinder heen wanneer het aan komt op daten, maar voor mannen kan het een erg frustrerende bezigheid zijn. Published Date: 2019-11-08 Modified Date: 2019-11-08 Image URL: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/11/Hoe-tinder-wel-voor-mannen-werkt-1.jpg Image Width: 740 Image Height: 355 Publisher Name: Datingsite.nl Logo URL: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/08/logo.png Logo Width: 400 Logo Height: 135

(1) reacties op: Hoe Tinder wel voor mannen werkt

 1. Ronald

  1 december 2019

  Hey dames….
  Een reactie? Nou ja k date al heel lang niet meer. En nog nooit via bijv. Dit…
  Ben n rustig persoon en hou v een leuk echt contact. Je voelt vrij snel n klik. Ik in ieder geval wel.
  Ben iemand die v spanning hou. Als je je samen tof voelt is dat toch heerlijk v dat moment.
  Dus ben benieuwd wat er vanuit deze site kan en mag…
  Nou tot onze klik dan…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.