Volg Ons Op:

Relatieplanet

8
relatieplanet
Ervaringen : 5    

Volgens de datingsite is RelatiePlanet.nl is de snelste weg naar een serieuze relatie en dat lijkt inderdaad het geval te zijn. Iedereen is welkom op RelatiePlanet. Mannen, vrouwen, koppels met diverse seksuele voorkeuren, alle leeftijden boven de 18.  Leden met zowel hogere als lagere opleidingen. Jij vindt dus bijna zeker een match.

Er zijn meer dan 80.000 leden en ze komen uit heel Nederland. Het is bijna onmogelijk dat je niemand tegen komt. RelatiePlanet werkt met abonnementen en die heb je al vanaf 10 euro per maand. Aanmelden is gratis en je kunt eerst een beetje rond kijken voor je besluit lid te worden. Het is de bekendste datingsite omdat het ook de meest betrouwbare is.

De klantenservice is dagelijks van 9 uur in de morgen tot 9 uur in de avond te bereiken via een telefoonnummer. Deze datingsite heeft het Keurmerk Veilig Daten. Je kunt niet alleen online daten en kletsen, maar er worden ook activiteiten georganiseerd zoals events en single reizen. Je kunt dus op een veilige manier nieuwe mensen ontmoeten.

RelatiePlanet heeft ook een app zodat je via je smartphone of tablet ook kunt daten. Bijna iedereen kent wel een koppel dat elkaar heeft leren kennen bij RelatiePlanet. Meld je nu gratis aan en leer ook nieuwe mensen kennen met wie jij een leuke date kunt afspreken en met wie misschien wel een nieuw leven kunt opbouwen.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4/5 (5)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

 1. Lilian
  2 augustus 2018

  Wie kent relatieplanet niet? Precies de rede waarom ik mij vorig jaar hier ingeschreven heb. Tot op heden geen ware liefde gevonden, maar wel veel leuke contacten. Gelukkig is deze datingsite een stuk goedkoper dan de andere.

 2. Ernst
  15 augustus 2018

  Relatieplanet.nl bestaat al zo lang echter heb ik tot op heden nog niemand gevonden. Ik sta inmiddels 2 jaar ingeschreven op deze website. Hoe kan dit in godsnaam nou de beste datingsite van NL zijn?

 3. Shirley 28 augustus 2018

  Relatieplanet, inderdaad echt een planeet van relatiemateriaal hier. Helemaal geweldig, heb sindskort mijn nieuwe vriend aan de haak geslagen hier en met volle tevredenheid! Ik was niet echt heel lang single, maar het ging gewoon niet meer en wilde een nieuwe relatie. Dit is echt de place to be als je een relatie wilt beginnen

  bedankt!
  Shirley

 4. Bas
  28 augustus 2018

  het vinden van een relatie was voor mij altijd wel een issue. diverse sites geprobeerd maar tevergeefs helaas…. ik ben nu sinds een lange tijd gelukkig met mijn nieuwe vriendin! Leren kennen via relatieplanet en sindsdien is het echt de vrouw waarmee ik oud wil worden.

  Ik ben blij dat er zulke sites bestaan met zo’n groot leden bestand, echt geweldig… veel keus en gegarandeerd een match!!

  Leuk, thnx
  Bas

 5. Lisa
  3 oktober 2018

  Top! Relatieplanet staat al jaren bekend als de beste datingsite van Nederland. Ik snap nu ook waarom. De man van mijn leven leren kennen hier

Relatieplanet scoort een : 8
Klantenbeoordeling: