Over Relatieplanet

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Volgens de datingsite is RelatiePlanet.nl is de snelste weg naar een serieuze relatie en dat lijkt inderdaad het geval te zijn. Iedereen is welkom op RelatiePlanet. Mannen, vrouwen, koppels met diverse seksuele voorkeuren, alle leeftijden boven de 18.  Leden met zowel hogere als lagere opleidingen. Jij vindt dus bijna zeker een match.

Er zijn meer dan 80.000 leden en ze komen uit heel Nederland. Het is bijna onmogelijk dat je niemand tegen komt. RelatiePlanet werkt met abonnementen en die heb je al vanaf 10 euro per maand. Aanmelden is gratis en je kunt eerst een beetje rond kijken voor je besluit lid te worden. Het is de bekendste datingsite omdat het ook de meest betrouwbare is.

De klantenservice is dagelijks van 9 uur in de morgen tot 9 uur in de avond te bereiken via een telefoonnummer. Deze datingsite heeft het Keurmerk Veilig Daten. Je kunt niet alleen online daten en kletsen, maar er worden ook activiteiten georganiseerd zoals events en single reizen. Je kunt dus op een veilige manier nieuwe mensen ontmoeten.

RelatiePlanet heeft ook een app zodat je via je smartphone of tablet ook kunt daten. Bijna iedereen kent wel een koppel dat elkaar heeft leren kennen bij RelatiePlanet. Meld je nu gratis aan en leer ook nieuwe mensen kennen met wie jij een leuke date kunt afspreken en met wie misschien wel een nieuw leven kunt opbouwen.

Voordelen

  • Duidelijk wie de actieve leden zijn!
  • Veel actieve leden
  • Website van het jaar' 2009 t/m 2018

Nadelen

  • Weinig tot geen gratis opties

Hoe kan ik het lidmaatschap van Relatieplanet verwijderen

Hoe kan ik het lidmaatschap van Relatieplanet opzeggen?

Heb jij je ware liefde gevonden of ben je klaar met het zoeken van je nieuwe liefde? Relatieplanet opzeggen kan geregeld worden! Hieronder een makkelijk overzicht waardoor het simpel wordt om jouw account te verwijderen.

  • Stap 1 – Log in en ga naar Mijn Profiel. Hier kan je al jouw persoonlijke gegevens terug vinden
  • Stap 2 – Klik vervolgens op Mijn Inschrijving Beheren. Hier kan je kiezen om jouw profiel volledig te verwijderen.
  • Stap 3 – Hier klik je vervolgens op Profiel Definitief Verwijderen.

Als dit gedaan is, krijg je een aantal vragen waarom je je profiel definitief van Relatieplanet wil verwijderen. Zodra deze vragen zijn ingevuld, kan het account verwijderd worden. Hierbij hopen wij dat je goed geassisteerd bent en wensen wij jou veel geluk in de liefde of het zoeken naar de liefde!

Klantenbeoordelingen Relatieplanet

Plaats een beoordeling bij Relatieplanet

Relatieplanet
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
18.2/10

Deel jouw ervaring over Relatieplanet

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Relatieplanet scoort een : 18.2
Klantenbeoordeling: