De Beste Dating App van Nederland

27 december 2018 | 0 reacties

De Beste Dating App van Nederland

Dating app

Wat is de beste dating app van Nederland?

Tegenwoordig is er erg veel vraag naar dating apps. Maar wat is nou precies de beste dating app van Nederland? Er zijn uiteraard veel antwoorden op deze vraag. Het is belangrijk dat je precies weet wat voor persoon je bent en waarvoor je een dating app wil gebruiken. De meest voorkomende en gebruikte dating app is Tindr. Dankzij deze dating app zijn er veel meer van deze apps gelanceerd. Hieronder kan je een lijst vinden van de meest populaire dating apps in Nederland. Deze apps zijn er natuurlijk om mensen bij elkaar te brengen die ware liefde zoeken. Er zijn erg veel relaties ontstaan door het gebruik van dating apps.

1. Tinder – Op dit moment erg populair en wordt het meest gebruikt

Tinder is een onwijs leuke dating app voor jongere mensen die maximaal 80km bij jou uit de buurt wonen. Dit wordt bepaald door de ‘geolocatie’ hierdoor kan je zien wie er bij jou in de buurt ook gebruik maakt van deze dating app. Zodra je een profiel hebt aangemaakt krijg je per direct allemaal leden voorstellen. Deze zijn uiteraard geselecteerd n.a.v jouw criteria. Je kan vervolgens naar links of rechts swipen. Naar links als je op dat moment geen bepaalde aantrekking voelt bij die persoon en naar rechts als je het profiel nader wil bekijken. Als beide partijen elkaar leuk vinden kan je met elkaar chatten. Een ‘match’ is de enige manier waarop jullie met elkaar in contact kunnen komen.

Deze dating app staat bekend als een oppervlakkige app. Er wordt zelfs gezegd dat 40% van de leden al een relatie hebben voordat ze eraan beginnen! Het is dus naast een datinapp, ook een leuke entertainment app om bijvoorbeeld een one-night-stand te vinden. Zorg ervoor dat je een goede profielfoto hebt en je zal gegarandeerd succes hebben.

Beschikbaar voor: iOS / Android

2. HappyPancake – Wil je een echte date scoren?

Mocht je al uitgekeken zijn op Tinder dan is het misschien tijd voor HappyPancake. Een vrij recente dating app/site in Nederland, die het mogelijk maakt om een leuke date te scoren. Deze snelgroeiende dating app/site is onderweg om Tinder in te halen. De reden waarvoor het zo snel groeiend is, is omdat er serieuzere leden gebruik van maken. Daarnaast is het mogelijk om mensen op te zoeken op jouw gewenste voorkeur. Het is voor veel mensen uiteraard ook belangrijk dat het volledig gratis is, ook dan zit je bij HappyPancake zeker gebakken. Het is dus ten alle tijden een aanrader om deze dating app/site eens te proberen. Geoptimaliseerd voor smartphone en tablet, dus altijd 24/7 contact!

3. Bumble – Ben jij afwachtend? Dan zit hier goed hier

Hou jij ervan dat vrouwen initiatief nemen? Dan zit je hier op de goede plek. Geruchten gaan dat dit een betere datingsite is dan Tinder. Het mooie van deze dating app is, is dat het bijna hetzelfde werkt als Tinder. Foto’s zien van partner suggesties, links/rechts swipen en gebaseerd op geolocatie. Echter is het met Bumble zo dat vrouwen wat meer zelfvertrouwen en controle krijgen met wie ze een gesprek aan gaan. Het is namelijk zo dat als je een match hebt, de vrouw de eerste stap moet nemen om een gesprek te kunnen aangaan. Hier kan je dus alsnog een bedenking hebben en misschien niet het contact willen aangaan. Hongerige mannen moeten dus even wachten voor er contact gelegd kan worden.

Bumble is niet alleen een app om een nieuwe liefde te kunnen vinden, maar ook nieuwe vrienden maken is mogelijk. Het platform Bumble BFF maakt het mogelijk om nieuwe vrienden te maken of voor zakelijk doeleinden te gebruiken. Het profiel blijft hetzelfde, je kan switchen tussen platformen. Ideaal dus!

Beschikbaar voor: iOS / Android

4. Relatieplanet – Zowel een serieuze datingsite als een app!

Een zeer grote datingsite die tevens ook een dating app heeft. Relatieplanet staat bekend als één van de grootste datingsites van Nederland. Duizenden singles die hier op zoek zijn naar liefde waarbij je goed op weg geholpen wordt door de gebruiksvriendelijkheid. Voorheen was het alleen een datingsite maar tegenwoordig kunnen Android users ook gebruik maken van de dating app. Op de website kan je hier meer informatie over vinden, dat het een app is die gebruikt wordt door veel mensen is een ding wat zeker is!

5. Elitedating – Als je hoger opgeleide singles wil daten

Elitedating is een erg serieuze datingsite voor mensen die 30 jaar of ouder zijn en op zoek zijn naar een slimme partner. Een gemiddeld lid heeft hier minimaal een HBO/WO opleiding waarbij ze dus alleen serieus contact zoeken. Veel carrière mensen rond deze leeftijd maken gebruik van deze serieuze datingsite. Tegenwoordig beschikken ze ook over een mobiele dating app. Uiteraard kan je hier meer informatie over vinden op de website waarbij je jezelf kan aanmelden.

Het aanmelden gebeurd a.d.h.v een persoonlijkheidstest. Je moet een aantal vragen invullen waardoor je partner suggesties zal krijgen die passen bij jouw persoonlijkheid. Hetzelfde geldt voor de dating app! Je komt dus vrijwel altijd in contact met de personen die dezelfde interesses hebben, persoonlijkheid hebben en misschien wel voorkeur hebben! Volledig gratis te proberen wat ook veel slimme singles op dit moment doen.

6. Victoria Milan – Buitenechtelijke avontuurtjes beleven?

Victoria Milan is een datingsite die erop gericht is gehuwde mensen bij elkaar te brengen voor intiem contact. Ook hebben ze onlangs een dating app gelanceerd waarbij mensen zich kunnen aanmelden en van start kunnen gaan. Het proces is bijna identiek als op de website, hierbij leer je mannen of vrouwen kennen die zin hebben om vreemd te gaan. Als je meer informatie wilt hebben over deze dating app is het aan te raden de website te bezoeken. Een zeer spannend avontuur staat jou hier te wachten, geen bijkomende verplichtingen, volledig vrijblijvend en misschien vind je wel een sekspartner.

7. Badoo – Ervaring met Tinder? Dan zit je hier ook goed

Dit is misschien wel één van de grootste internationale datingsite op dit moment. Met meer dan 300 miljoen gebruikers is Badoo daarom ook zeer populair in Nederland. Net zoals Tinder kan je hier ook gebruik maken van foto’s. Door deze foto’s kan je zien of je iemand aantrekkelijk vind of niet. Een makkelijk concept en een leuke manier van in contact komen. Daarnaast ligt gemiddelde leeftijd rond de 28-29 jaar.

Een zeer leuke en flirterige datingsite die ook gebruik maakt van een app. Niet veel anders dan de website heeft de mobiele app ook de functie om met mensen in contact te komen die een leuke foto hebben volgens jou. Alles wordt ook gebaseerd op de geolocatie waardoor je ook mensen in de buurt kan zien. Ideaal als je een regionale date wil scoren dus.

8. Happn – 24/7 online!

Een super leuke en handige dating app die er voor zorgt dat jij andere mensen in de omgeving achteraf kan benaderen. Het werkt namelijk zo, mensen die Happn geïnstalleerd hebben en elkaar tegenkomen in het echt of langs elkaar heen lopen, krijgen een melding.  Er wordt namelijk gebruik gemaakt van reallife/time locatie informatie. Deze informatie is direct zichtbaar op jouw smartphone. Kom jij dus mensen tegen die ook gebruik maken van Happn, krijg jij een melding op je tijdlijn waardoor jij eventueel contact zou kunnen opnemen!

Door middel van de likes die jullie elkaar geven kan je met elkaar communiceren. Mocht er één van jullie elkaar niet ‘liken’ is het ook niet mogelijk om een gesprek te beginnen. Zo voorkom je vervelende situaties. Iedereen is wel een mooie man of vrouw tegengekomen, nu wordt het mogelijk om achteraf nog eens met elkaar contact te kunnen hebben. Leuk en volledig vrijblijvend!

9. Grindr – Het broertje van Tinder

Bij Grindr is het mogelijk om alleen in contact te komen met mannen. Hierdoor staat Grindr op de nummer 1 dating app voor mannen! Veel mensen denken dat Tinder voor een serieuze revolutie heeft gezorgd in de datingwereld. Echter was het Grindr die in 2009 al opgericht werd en hier net zo populair werd als Tinder. Dit is 3 jaar voor de oprichting van Tinder, een ruime voorsprong dus. Echter werd het beperkt tot alleen mannen.

Het begon dus eigenlijk allemaal bij Grindr. De dating app die het mogelijk maakt om homoseksuele mannen met elkaar in contact te laten komen. Het ging hier vooral om intiem en erotisch contact. Het is dus niet alleen mogelijk om hier een reguliere relatie te scoren, maar ook een seksrelatie.

10. HER – De dating app voor lesbische vrouwen!

Uiteraard zijn er ook vrouwen die opzoek zijn naar andere vrouwen. Hiervoor is ook een leuke en gebruiksvriendelijke dating app ontwikkelt. HER, je registreert er met je Facebook profiel, stelt wat foto’s en je bent klaar om te beginnen!

11. Paiq – Een Nederlandse dating app die anders werkt!

Paiq is een zeer bekende speler in de datingmarkt. Een hele andere manier van daten die het contact zeer close maakt tussen de leden. Het is namelijk zo dat je bij Paiq niet het volledige profiel en/of foto kan zien van de ander. Pas als je contact maakt en een leuk gesprek met elkaar hebt, kan je na enkele minuten elkaars foto goed bekijken. Hierdoor kan je de vooroordelen thuis laten!

12. Once – Tinder maar dan andersom

Sommige mensen zijn vingervlug met het ‘swipen’ van kandidaten. Bij Tinder kan je een wereldrecord ‘swipen’ vestigen, maar bij Once werkt dat net even wat anders. Hier heb je een vertraging in het swipen wat ook de bedoeling is. Ze laten je concentreren op kwaliteit boven de kwantiteit. Het gaat namelijk als volgt in zijn werk: Je krijgt één partnervoorstel per dag. Dit voorstel is uiteraard gebaseerd op je persoonlijke voorkeur. Vervolgens heb je 24 uur de tijd om het profiel eens door te nemen van de ander. Hierdoor neem de tijd om te beslissen of je iemand leuk vind of niet. Als je elkaar allebei leuk vind, kan je beginnen met het contact leggen!

Één suggestie per dag is misschien wat weinig, maar het is wel interessant voor mensen die wat meer willen dan alleen een goodlooking man of vrouw. Uit onderzoek is gebleken dat sommige mensen zeer eenzaam zijn, waardoor kwaliteit boven kwantiteit helemaal geen rare uitspraak is. Een erg leuke en aangename dating app die het mogelijk maakt de ware te ontmoeten!

13. OkCupid – Gratis daten!

Een leuke en internationale dating app. OkCupid is een gratis dating app waarbij je leuk met elkaar in contact kan komen. Sommige functies van deze dating app zijn pas beschikbaar tegen een betaling, maar over het algemeen is de app gratis. De basisfuncties zijn altijd te gebruiken, tenzij je beslist een upgrade te doen, dan zal je moeten betalen. OkCupid krijgt een goede beoordeling en de app spreekt voor zich. Het is makkelijk te gebruiken en het is wereldwijd bekend. Je zal hier gegarandeerd een leuke match scoren op een volledig discrete, veilige en aangename manier. Je hoeft je niet te registreren met je Facebook account, maar je kan je hier registreren met een regulier email adres. Leuk, spontaan en gewillig!

14. Hinge – Een recente dating app

Bij Hinge staan relaties centraal. Vandaar dat Hinge ook aangeeft geen ‘dating app’ maar een ‘relatieapp’ te heten. Het werkt namelijk zo: als je iets leuk vind op deze relatieapp, zoals een profielfoto, kan je hier commentaar op geven. De gebruiker kan dit lezen en hierop reageren waardoor je het gesprek begint! Het is dus belangrijk om een erg goede openingszin te hebben, anders val je niet in de smaak.

15. Lexa – Een datingsite met ook een dating app

Lexa is één van de meest populaire datingsites op dit moment. Sinds 2002 al zeer actief in de datingwereld en heeft duizenden singles actief die op zoek zijn naar ware liefde. Ook Lexa moet met de tijd mee, dus hebben zij een dating app ontwikkeld. Je kan deze app koppelen aan je geregistreerde account. Net zoals alle andere dating apps, maakt Lexa gebruik van een bepaalde aanpak. Het werkt niet veel anders dan de website, maar toch zijn er een paar toffe features toegevoegd. Als je dus op zoek bent naar een wat serieuzere relatie, is deze dating app zeker het proberen waard!

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *